Individuel stressbehandling

Individuelle forløb i Værløse til dig, der oplever stress. 

Mulighed for 1:1 onlineforløb over Google Meet eller Zoom

Stress kan komme til udtryk på mange måder

Det kan være tankerne, der larmer nat og dag, uden at der kommer noget konstruktivt ud af dem.

Det kan være kroppen, der værker med smerter og spændinger eller hyppige hovedpiner og anfald af svimmelhed eller måske trykken for brystet og stakåndethed.

Det kan være følelsesmæssige udbrud, dårlig trivsel, et generelt dårligt humør eller en følelse af, at alt er uoverskueligt. Selv de små ting i hverdagen.

Men at skulle trække stikket og give efter for kroppens signaler og for udmattelsen, kan virke mindst lige så uoverskueligt og som et tab af sig selv og evnen til at få en hverdag til at fungere. Det kan også føles som et svigt i forhold til arbejdet og familien og vække en følelse af ikke at slå til.

Måske er du mest indstillet på at kæmpe videre – bare lige indtil den næste ferie, hvor alt forhåbentligt bliver bedre. Eller indtil den næste pukkel i mængden af opgaver er overstået.

Tankerne om hvad der skal ske med arbejdet, med hjemmet og familien, hvis du giver slip, kan virke så uoverskuelige, at det næsten føles lettere bare at hænge i.

Også selvom det næsten er umuligt at komme ud af døren om morgenen.

Måske rejser tanken om en eventuel sygemelding endda følelser som utilstrækkelighed og skyld og skam, og at du giver op.

Det er ikke at give op. Det er at vælge dig selv til!

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale omkring din stress. Du kan booke en tid direkte her eller på telefon 31 24 34 01.

Anbefalinger fra en tidligere stressklient:

Mette hjalp mig til at få et bedre liv

Jeg skylder Mette en kæmpe tak for at have hjulpet mig igennem en meget svær og kaotisk tid i mit liv. Nok den sværeste af dem alle.

Jeg stod i den situation at jeg var blevet ramt af stress. Svær stress og jeg kunne ikke klare det selv. Jeg havde daglige symptomer som slem hovedpine, svimmelhed, kvalme hjertebanken, glemsomhed, træthed, søvnløshed og mange andre symptomer.

Efter at have siddet magtesløs foran min arbejds-pc og grædt i flere dage, tog jeg til sidst mod til mig og søgte på nettet efter hjælp.

Her fandt jeg heldigvis Mette i første søgning og jeg fik hurtigt brygget en lille mail sammen til hende.

Der gik ikke lang tid før jeg havde et opkald på min mobil. Det var Mette som ville vende tilbage på min henvendelse.

Derfra gik det hurtigt op for mig at Mette var den helt rigtige coach for mig.

Med hendes utrolig behagelige facon, dygtighed, faglighed og det yderst kompetente menneske som hun er, fik hun lavet et forløb, der passede perfekt til mig.

Samtidig med at Mette har været min coach, har hun også i den grad vist mig omsorg og støtte hele vejen igennem.

Jeg vil varmt anbefale Mette til andre der måtte stå i samme situation. Jeg havde ikke stået her i dag som et helt menneske uden Mette.

Christina

Er du blevet overbelastet?

Hvis du er landet på denne side og noget af det overstående virker genkendeligt, har du formentlig kæmpet gennem et stykke tid og måske endda alt for længe.

Måske kæmper du for at holde sammen på det hele for din familie, dine børn eller på dit arbejde, uden overhovedet at hænge sammen indvendigt.

Det er så vigtigt at understrege, at alvorlig stress ikke kun opstår, som følge af almindelig travlhed i en kortere periode. Alvorlig stress handler heller ikke kun om perfektionisme, og at man som stressramt skal lære at sige pyt. Det er en unuanceret tilgang til stress, der lægger op til, at årsagen til overbelastningen udelukkende skal findes hos den stressramte.

Alvorlig stress udvikler sig som følge af en overbelastning, der i mange tilfælde har stået på over en længere periode. 

De udløsende stressfaktorer er meget ofte ydre faktorer eller ydre forhold, som den stressramte ikke oplever at have ressourcer, handlemuligheder eller beslutningskompetencer nok til at kunne løse selv. Og desuden kan alvorlig stress ramme alle.

Det kan være enormt svært at overgive sig til, at man er blevet stresset, men det hænger sammen med fysiologiske forhold i hjernen og nervesystemet. Behovet for at hænge fast med kløerne i væggen og kæmpe til sidste blodsdråbe hænger sammen med det forhøjede niveau af stresshormoner. Hjernen og nervesystemet er i alarmberedskab.

Din hjerne tror, at du er i fare og at du skal kæmpe for overlevelse.

Følelser som skyld, skam, vrede, irritation, aggressioner og utilstrækkelighed er følelser, der udløses af stresshormoner, så de hænger sammen med forhøjede niveauer af stresshormoner.

Når dine stresshormoner har lagt sig, vil du begynde at kunne mærke dig selv igen.

Hvis du har behov for en snak og en vurdering af din situation og en vurdering af om du er stresset, kan du booke en afklarende samtale med her.

Afklarende samtale

Book en afklarende samtale om din stress-situation.

Om stress

Læs mere om, hvad stress er.

Symptomer på stress

Få svar på, hvilke symptomer personer med stress kan opleve.

For virksomheder

Information om stressbehandling til virksomheder.

Anbefalinger fra tidligere klienter:

Ønsker du tid til en stressvurdering?

Hvis du ønsker tid til en indledende samtale, kan du kontakte mig ved sende mig en mail via dette link.

Du er meget velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale og afklaring af, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Du kan ringe på tlf 31 24 34 01.