Anbefalinger fra kunder

Det siger kunderne om deres oplevelse

Læs her, hvordan jeg har hjulpet mine klienter og kursister og hvad de synes om deres oplevelse med forløbet.

Stressbehandling

Mette hjalp mig til at få et bedre liv

Jeg skylder Mette en kæmpe tak for at have hjulpet mig igennem en meget svær og kaotisk tid i mit liv. Nok den sværeste af dem alle. Jeg stod i den situation at jeg var blevet ramt af stress. Svær stress og jeg kunne ikke klare det selv. Jeg havde daglige symptomer som slem hovedpine, svimmelhed, kvalme hjertebanken, glemsomhed, træthed, søvnløshed og mange andre symptomer.

Efter at have siddet magtesløs foran min arbejds-pc og grædt i flere dage, tog jeg til sidst mod til mig og søgte på nettet efter hjælp.
Her fandt jeg heldigvis Mette i første søgning og jeg fik hurtigt brygget en lille mail sammen til hende.
Der gik ikke lang tid før jeg havde et opkald på min mobil. Det var Mette som ville vende tilbage på min henvendelse. Derfra gik det hurtigt op for mig at Mette var den helt rigtige coach for mig.

Med hendes utrolig behagelige facon, dygtighed, faglighed og det yderst kompetente menneske som hun er, fik hun lavet et forløb, der passede perfekt til mig.
Samtidig med at Mette har været min coach, har hun også i den grad vist mig omsorg og støtte hele vejen igennem.

Jeg vil varmt anbefale Mette til andre der måtte stå i samme situation. Jeg havde ikke stået her i dag som et helt menneske uden Mette.

Christina

Med indsigt og omsorg har Mette gennem et par måneder støttet mig i processen med at returnere til arbejdet efter en længere sygemelding på grund af stress. Fra vores første møder, som jeg hikstede mig igennem med tårerne trillende - til nu, hvor jeg efter bare 8 sessioner har fået en helt anden ro til at være (i) mig selv. Jeg ønsker fortsat at blive mere mindful og robust. For mig var det derfor helt oplagt efter det aftalte forløb at fortsætte en tid endnu med Mette som personlig coach og sparringspart. Jeg anbefaler Mette på det varmeste.

Dorthe Hansen, Værløse

Jeg har været meget glad for at være hos Mette i forbindelse med stresscoaching. Hun er en meget empatisk og rolig coach, der hurtigt forstår mine problemstillinger. Som folkeskolelærer bliver jeg nemt stresset i en presset hverdag med hurtigt tempo og mange kontaktflader. Her har Mette givet mig nogle personlige meditationer, som jeg gør stor brug af. Hun har også givet mig en god forståelse for med udgangspunkt i mindfulness, hvad der giver mig stress og hvad jeg skal være opmærksom på.

Hanne E.J., Folkeskolelærer, Værløse

Stemmeundervisning

Hos Mette vil du føle dig i trygge hænder. Hun er en super dygtig stemmetræner, der kan sit kram. Mette er nærværende, og vildt skarp på stemmens nuancer og potentiale. Hun spotter lynhurtigt lige præcis dér, hvor dine muligheder for udvikling er absolut bedst. Min største anbefaling til dygtige Mette.

Mette er super god til det hun laver. Jeg bruger min stemme meget, og Mette har lært mig, hvordan jeg både passer på den og bruger den, samt hvordan jeg skal trække vejret optimalt, når jeg underviser 🙂 Mette er mega kompetent og hun kan altså sit shit.

Tak for dit rolige væsen. Du er fantastisk til at formidle, og gøre budskabet tydeligt og håndterbart. Jeg har gennem de sidste uger, fået en noget større bevidsthed om, hvordan stemmen kan bruges konstruktivt, både for min egen og for mine lytters skyld. Er vild med måden sessionerne er bygget op på. Der er en fin rød tråd. Og du forklarer grundigt meningen med den enkelte øvelse. Det visuelle budskab, gør det nemmere for mig personligt, at forstå formålet. Jeg kan allerede mærke en øget bevidsthed i brugen af min stemme, nu skal vanerne blot implementeres. 🌸

Louise Plauborg Phillip

Arbejdet med stemmetræning hos Mette har været en kæmpe øjenåbner; jeg var slet ikke klar over, hvor meget power der er i stemmen og stemmeteknik! Jeg er virkelig overrasket over, at stemmen har så stor indflydelse på hvordan mine budskaber lander hos andre. Og hvor stor effekt de redskaber jeg har fået bidrager til min autenticitet, power og det budskab jeg ønsker at formidle.

Zuzan Linnet Degani, indehaver og stifter af Mentality

Meditation og mindfulness

Mette Weinreich Counseling har givet mig en god introduktion til mindfulness og det bevidste nærvær. Kurset har en fin balance mellem teori og praksis, og Mette har på bedste vis introduceret mig til forskellige typer meditation.
Jeg kan varmt anbefale Mette Weinreich Counseling

Rikke Pedersen, Værløse

Vi har gennem kurset fået en bevidsthed om, hvordan vi gennem mindfulness kan forebygge stress, håndtere smerter og opnå øget nærvær i dagligdagen. Kurset er veltilrettelagt med en tilpas vekslen mellem teori og anvendelige, praktiske øvelser. Desuden giver de få deltagere mulighed for fordybelse og erfaringsudveksling. Mette er en meget sympatisk, inspirerende og fagligt kompetent underviser, så vi kan på det varmeste anbefale kurset til alle.

Bodil A, gymnasielærer og Michael S, folkeskolelærer, Birkerød

Er du nysgerrig efter at finde ud af hvad Mindfullness er og hvordan det kan (og vil) ændre dig? Så kan jeg varmt anbefale at deltage på et forløb hos Mette. Jeg bruger teknikkerne hverdag i mit liv og har i øvrigt aldrig sovet bedre efter det. Man får et godt teoretisk fundament, nogle rigtige gode indspilninger med Mettes behagelige stemme og oplevelser for livet.

Lene W. Rasmussen

Jeg har deltaget i et 8 ugers mindfulnesskursus. På kurset har jeg både fået teori, men også en masse praktiske redskaber til at få mere ro i hverdagen. Jeg har fået adgang til mange forskellige meditationer, som jeg dagligt bruger. Jeg har blandt andet lært ikke at flygte fra angsten, men at trække vejret igennem den. En teknik der virker. Mette er en super sød, empatisk og dygtig coach, der også har givet sig tid til at gå ind i mine personlige problemstillinger. Hele kurset har hjulpet mig rigtig meget og jeg kan derfor varmt anbefale et forløb hos Mette.

Anja S.