Anbefalinger fra klienter og forløbsdeltagere

Det siger klienter og forløbsdeltagere....

Stressbehandling

Jeg priser mig lykkelig over, at jeg fandt Mette, da jeg, efter mange år som skolepsykolog, var blevet sygemeldt med stresskollaps efter at have haft alt for mange arbejdsopgaver og en syg forælder på sidelinjen. Mette mødte mig med ro, forståelse og stor faglig indsigt lige der, hvor jeg var og fik ro på hele mit system - det var der hårdt brug for eftersom hverken søvn eller ro ville indfinde sig og jeg var chokeret over kroppens reaktioner og yderst grådlabil. Efter 3 måneders sygemelding startede jeg langsomt op på job igen med Mette på sidelinjen - klogere end tidligere og med en egenomsorg og rygrad, som gør, at jeg igen kan beskæftige mig med det, som jeg elsker allermest. De varmeste anbefalinger herfra hvis du er ramt af stress og tænker, hvem kan dog hjælpe mig?!

Anne Sofie, Skolepsykolog

Da jeg startede på stressforløbet hos Mette, så fremtiden sort ud. Jeg kunne faktisk ikke rigtig være i kontakt med tanker om fremtiden, for jeg følte ikke, jeg havde et liv. Det eneste jeg kunne uden at få det dårligt var at sidde hjemme. Jeg passede et arbejde nogle timer om ugen, fordi jeg skulle, men når jeg kom hjem efter arbejde, var jeg ødelagt. Jeg skulle lade op i flere dage bagefter bare for igen at nå til dagen, hvor jeg skulle på arbejde igen. Jeg levede ikke. Jeg kommer fra en traumatisk og svær opvækst, hvor jeg havde lært, at jeg skulle yde og yde for at være god nok. Jeg kom hjemmefra uden selvtillid og selvværd. Jeg var kun noget værd, når jeg arbejdede. Så jeg blev ved og ved med at arbejde indtil en dag, hvor min krop lukkede helt ned. Derfra kunne jeg intet. Jeg havde det frygteligt og måtte melde fra til alt. Jeg blev overvældet af det mindste. Bare tanken om at skulle noget, var nok. Jeg kunne hverken rumme mig selv og alle de tanker, der var i mit hoved og jeg følte mig fastlåst i stress. Det var en svær og overvældende beslutning af starte på stressforløbet, men jeg mærkede også en tryghed omkring Mette og jeg var nået dertil, hvor der ikke var nogen anden udvej. Det var ikke muligt at fortsætte, som jeg havde det. Selve forløbet har krævet en indsats. Man kommer ikke sovende til det og det har ikke altid været en nem proces, men man kan hvad man vil og et eller andet sted, havde jeg troen på, at jeg kunne få det bedre. Den tro var min livsline. Nu på den anden side af forløbet, kan jeg mærke, at min hjerne ikke længere er i en konstant overlevelsestilstand og der er kommet ro i kroppen. Jeg sover bedre nu, end jeg nærmest nogensinde har gjort. Jeg drømmer mindre, har færre tanker og der kommer ikke ret mange tanker mere, når jeg mediterer. Jeg kan rumme mig selv og mærker en ro ved at være mig. Jeg kan gøre mange flere ting nu og jeg restituerer hurtigere, når jeg f.eks. har været ude til noget socialt, hvilket jeg før sagde helt nej til. Nu kan jeg deltage og være med og livet er derfor blevet meget mere fleksibelt. Jeg er glad for, at jeg tog valget om at starte på stressforløbet, selvom det var svært. Det har været en investering i mit helbred og resten af mit liv, men det har været alle pengene værd. Jeg kan varmt anbefale Mettes stressforløb til andre i samme situation. Det ER muligt at få det bedre og finde ro, selvom det er stress, man har haft med sig hele livet.

Mette, Horsens, Onlinedeltager på 6mdrs forløbet Stressfri & Hjernesund

Jeg var tæt på at miste alt håb og tro på, at jeg nogensinde ville få det bedre eller godt i det hele taget. Jeg kæmpede med traumer, sorg, manglende selvtillid og selvværd, angst, isolation, stress og depression og følte mig opgivet af systemet. Jeg var tæt på at give op. Heldigvis og ved et tilfælde, så jeg en video med Mette på Youtube, hvor hun fortalte om Stressfri og Hjernesund-forløbet. Det hun fortalte ramte lige plet, og jeg følte mig forstået og ikke alene, fik håb og tro på, at der var noget, der kunne gøres. Jeg har virkelig fået gode vaner, øvet meditation og åndedræt, bevidst nærvær i nuet, fået tillid til, at det jeg føler er rigtigt og at jeg er værdig. Jeg har lært at stoppe op og mærke i kroppen, hvad der sker, og har fået en forståelse og accept af, at det er okay og at jeg kan håndtere det. Når jeg lytter til mig selv og er omsorgsfuld over for mig selv, kan jeg sætte sunde grænser og sige fra og til. Når jeg passer på mig selv, kan jeg også være der for dem, der betyder noget for mig og være den bedste udgave af mig, som jeg ønsker at være. Jeg ved at livet stadigvæk til tider vil overvælde mig og udfordre mig eller skubbe til mine grænser. Men jeg ved nu, at det er okay og at jeg kan bære det, at det er en del af livet og at det er en læringsproces og udvikling. Jeg kan være tryg ved, at livet ind imellem sker og det vil være en påmindelse om, hvor jeg var og hvor langt jeg er kommet og at livet hele tiden forandrer sig og udvikler sig, fordi det eneste konstante er forandring, så jeg ved alt er godt. Mette er og har været en fantastisk støtte. Jeg har tillid til hende og har været tryg i hendes forløb, har følt mig hørt, forstået og ikke alene. Der er gode guidede meditationer og åndedrætsøvelser og et onlineforløb med videoundervisning. De mange zoom-møder både alene med samtaler og støtte og møder med meditation i fællesskab med andre stressramte på forløbet, har hjulpet mig til at holde fast og få gode vaner. Mette bruger en kombination af viden og fakta fra videnskabelige undersøgelser og krop, sind og ånd og det spirituelle. Hun brænder virkelig for at hjælpe og er for mig en stor inspiration for, hvor langt man kan komme hvis man øver sig og vil. Jeg er virkelig taknemmelig for, at jeg fandt Mette og det hun har hjulpet mig med. Tak fra Chleo.

Chleo, Midtjylland, Onlinedeltager på 6mdrs forløbet Stressfri & Hjernesund

Jeg har igennem otte måneder gået i et ugentligt forløb hos Mette, først på hendes mindfulnesskursus og derefter i et forløb med individuel stresscoaching. Mette har været en helt uvurderlig hjælp på min rejse tilbage fra et temmelig voldsomt stresskollaps, som havde fjernet mig fuldkommen fra mig selv, og havde givet mig en lang række skræmmende, fysiske symptomer. Mette har haft en fantastisk evne til at finde frem til netop de metoder og redskaber, som kunne hjælpe mig i mit forløb. Da jeg er enormt nysgerrig og videbegærlig (og lidt af en fagnørd) har det været meget vigtigt for mig at arbejde med en coach, der har en stor faglig viden og et dybt engagement. Jeg har derfor nydt godt af Mettes kæmpestore viden om hjernen og om hvorledes stress påvirker den - og hendes grundige og veldokumenterede beskrivelser af, hvordan mindfulness og en meditationspraksis kan bringe os tilbage i balance igen og give de bedste forudsætninger for et fortsat liv i balance. Mette har været en klippefast støtte, som har kunnet guide mig, når min situation har været overvældende, frustrerende eller uoverskuelig, og når jeg har følt, at jeg aldrig ville komme ud på den anden side. Hun har vejledt mig under min optrapning på arbejde og har hjulpet mig stærkt tilbage til min arbejdsplads. Jeg bruger dagligt de redskaber jeg har fået med mig i bagagen fra Mette og kan med sikkerhed sige, at jeg ikke ville være der hvor jeg er nu, hvis ikke jeg havde fundet Mette. Mette er knalddygtig, utrolig empatisk og har en meget nærværende og beroligende fremtoning, som skaber den tryghed man har brug for, når stressen har fået overtag. Mette får mine allervarmeste anbefalinger. Dorthe K., Projektleder, Hørsholm"

Dorthe K,. Projektleder, Hørsholm

Jeg er meget taknemmelig for det forløb, jeg har haft hos Mette. Mette har hjulpet mig med at finde frem til årsagerne til min stress samt til hvilke værdier, jeg finder vigtige i mit liv. Derudover har Mette åbnet mindfulness universet for mig, så jeg har fået forståelse for, hvad mindfulness er og for hvordan meditationer kan bruges med forskellige fokus og mål.

Jeg er imponeret over, hvor god en menneskekender Mette er, og hvor hurtigt hun kan spotte nogle mønstre hos en, som det er relevant at få kigget nærmere på.

Man er ikke i tvivl om, at Mette er kompetent og vidende indenfor sit felt og hun er dygtig til at formidle sin viden på en letforståelig måde. Jeg oplever, at Mette møder én, hvor man er og tilpasser forløbet efter, hvad der er behov for i den konkrete situation. Jeg er meget taknemmelig for den viden og indsigt jeg har fået gennem mit forløb hos Mette og vil gerne give mine varmeste anbefalinger af Mette videre.

Camilla

Jeg er lige nu i et forløb hos Mette og det er simpelthen det bedste der er sket for mig i lang tid 😃 Jeg er sygemeldt med stress, angst og depression og det er meget svært for mig at række ud... sad og søgte lidt på stress coaches og ‘faldt’ over Mettes hjemmeside. Hører hendes lille video og min mand udbryder “Wow hun lyder godt nok flink” og jeg kan kun give ham ret. Jeg kontaktede Mette (er glad for at jeg kunne skrive en mail til hende, da det at snakke i tlf er meget angst fyldt for mig) - jeg kører med svedende håndflader til den uforpligtende samtale hun tilbyder og da hun tager imod mig, fyldes jeg med en ro... Fortæller Mette min historie. Kort sagt har jeg altid følt jeg ikke gør tingene godt nok, har i mine unge dage fået fortalt ‘at det kunne jeg gøre bedre’ - min mand og jeg har været 10 år i behandling for barnløshed og fik for 5 år siden tvillinger. Jeg kan skrive rigtig meget... Mette har bla lært mig ordene “Jeg er nok”... det øver jeg mig på... Mette har en helt fantastisk ro om sig og man føler sig så godt tilpas i hendes selskab selvom man sidder og kradser i der, hvor det gør allermest ondt... men Mette får en til at føle sig forstået og set. Hun arbejder med meditation, noget jeg ALDRIG har kunne finde ud af men det er så skønt og man bliver helt afslappet og mere og mere i balance for hver gang. Hun har en rigtig behagelig stemme på meditationerne. Som skrevet er jeg stadig igang med mit forløb. Har været hos Mette i 5 uger (1 gang om ugen) og efter at have levet med bla stress på forskellige måder i over 30 år føler jeg for første gang at ‘JEG ER NOK’ - Jeg kan ikke takke Mette nok og 5 stjerner rækker ikke...

Jeanette Nielsen

Mette hjalp mig til at få et bedre liv

Jeg skylder Mette en kæmpe tak for at have hjulpet mig igennem en meget svær og kaotisk tid i mit liv. Nok den sværeste af dem alle. Jeg stod i den situation at jeg var blevet ramt af stress. Svær stress og jeg kunne ikke klare det selv. Jeg havde daglige symptomer som slem hovedpine, svimmelhed, kvalme hjertebanken, glemsomhed, træthed, søvnløshed og mange andre symptomer.

Efter at have siddet magtesløs foran min arbejds-pc og grædt i flere dage, tog jeg til sidst mod til mig og søgte på nettet efter hjælp.
Her fandt jeg heldigvis Mette i første søgning og jeg fik hurtigt brygget en lille mail sammen til hende.
Der gik ikke lang tid før jeg havde et opkald på min mobil. Det var Mette som ville vende tilbage på min henvendelse. Derfra gik det hurtigt op for mig at Mette var den helt rigtige coach for mig.

Med hendes utrolig behagelige facon, dygtighed, faglighed og det yderst kompetente menneske som hun er, fik hun lavet et forløb, der passede perfekt til mig.
Samtidig med at Mette har været min coach, har hun også i den grad vist mig omsorg og støtte hele vejen igennem.

Jeg vil varmt anbefale Mette til andre der måtte stå i samme situation. Jeg havde ikke stået her i dag som et helt menneske uden Mette.

Christina

Med indsigt og omsorg har Mette gennem et par måneder støttet mig i processen med at returnere til arbejdet efter en længere sygemelding på grund af stress. Fra vores første møder, som jeg hikstede mig igennem med tårerne trillende - til nu, hvor jeg efter bare 8 sessioner har fået en helt anden ro til at være (i) mig selv. Jeg ønsker fortsat at blive mere mindful og robust. For mig var det derfor helt oplagt efter det aftalte forløb at fortsætte en tid endnu med Mette som personlig coach og sparringspart. Jeg anbefaler Mette på det varmeste.

Dorthe Hansen, Værløse

Jeg har været meget glad for at være hos Mette i forbindelse med stresscoaching. Hun er en meget empatisk og rolig coach, der hurtigt forstår mine problemstillinger. Som folkeskolelærer bliver jeg nemt stresset i en presset hverdag med hurtigt tempo og mange kontaktflader. Her har Mette givet mig nogle personlige meditationer, som jeg gør stor brug af. Hun har også givet mig en god forståelse for med udgangspunkt i mindfulness, hvad der giver mig stress og hvad jeg skal være opmærksom på.

Hanne E.J., Folkeskolelærer, Værløse

Meditation og mindfulness

Mette Weinreich Counseling har givet mig en god introduktion til mindfulness og det bevidste nærvær. Kurset har en fin balance mellem teori og praksis, og Mette har på bedste vis introduceret mig til forskellige typer meditation.
Jeg kan varmt anbefale Mette Weinreich Counseling

Rikke Pedersen, Værløse

Vi har gennem kurset fået en bevidsthed om, hvordan vi gennem mindfulness kan forebygge stress, håndtere smerter og opnå øget nærvær i dagligdagen. Kurset er veltilrettelagt med en tilpas vekslen mellem teori og anvendelige, praktiske øvelser. Desuden giver de få deltagere mulighed for fordybelse og erfaringsudveksling. Mette er en meget sympatisk, inspirerende og fagligt kompetent underviser, så vi kan på det varmeste anbefale kurset til alle.

Bodil A, gymnasielærer og Michael S, folkeskolelærer, Birkerød

Er du nysgerrig efter at finde ud af hvad Mindfullness er og hvordan det kan (og vil) ændre dig? Så kan jeg varmt anbefale at deltage på et forløb hos Mette. Jeg bruger teknikkerne hverdag i mit liv og har i øvrigt aldrig sovet bedre efter det. Man får et godt teoretisk fundament, nogle rigtige gode indspilninger med Mettes behagelige stemme og oplevelser for livet.

Lene W. Rasmussen

Jeg har deltaget i et 8 ugers mindfulnesskursus. På kurset har jeg både fået teori, men også en masse praktiske redskaber til at få mere ro i hverdagen. Jeg har fået adgang til mange forskellige meditationer, som jeg dagligt bruger. Jeg har blandt andet lært ikke at flygte fra angsten, men at trække vejret igennem den. En teknik der virker. Mette er en super sød, empatisk og dygtig underviser, der også har givet sig tid til at gå ind i mine personlige problemstillinger. Hele kurset har hjulpet mig rigtig meget og jeg kan derfor varmt anbefale et forløb hos Mette.

Anja S.

Stemmeundervisning

Hos Mette vil du føle dig i trygge hænder. Hun er en super dygtig stemmetræner, der kan sit kram. Mette er nærværende, og vildt skarp på stemmens nuancer og potentiale. Hun spotter lynhurtigt lige præcis dér, hvor dine muligheder for udvikling er absolut bedst. Min største anbefaling til dygtige Mette.

Mette er super god til det hun laver. Jeg bruger min stemme meget, og Mette har lært mig, hvordan jeg både passer på den og bruger den, samt hvordan jeg skal trække vejret optimalt, når jeg underviser 🙂 Mette er mega kompetent og hun kan altså sit shit.

Tak for dit rolige væsen. Du er fantastisk til at formidle, og gøre budskabet tydeligt og håndterbart. Jeg har gennem de sidste uger, fået en noget større bevidsthed om, hvordan stemmen kan bruges konstruktivt, både for min egen og for mine lytters skyld. Er vild med måden sessionerne er bygget op på. Der er en fin rød tråd. Og du forklarer grundigt meningen med den enkelte øvelse. Det visuelle budskab, gør det nemmere for mig personligt, at forstå formålet. Jeg kan allerede mærke en øget bevidsthed i brugen af min stemme, nu skal vanerne blot implementeres. 🌸

Louise Plauborg Phillip

Arbejdet med stemmetræning hos Mette har været en kæmpe øjenåbner; jeg var slet ikke klar over, hvor meget power der er i stemmen og stemmeteknik! Jeg er virkelig overrasket over, at stemmen har så stor indflydelse på hvordan mine budskaber lander hos andre. Og hvor stor effekt de redskaber jeg har fået bidrager til min autenticitet, power og det budskab jeg ønsker at formidle.

Zuzan Linnet Degani, indehaver og stifter af Mentality