Anbefalinger fra kursister og klienter

Det siger kursister og klienter om deres oplevelse...

Stressbehandling

Jeg har igennem otte måneder gået i et ugentligt forløb hos Mette, først på hendes mindfulnesskursus og derefter i et forløb med individuel stresscoaching. Mette har været en helt uvurderlig hjælp på min rejse tilbage fra et temmelig voldsomt stresskollaps, som havde fjernet mig fuldkommen fra mig selv, og havde givet mig en lang række skræmmende, fysiske symptomer. Mette har haft en fantastisk evne til at finde frem til netop de metoder og redskaber, som kunne hjælpe mig i mit forløb. Da jeg er enormt nysgerrig og videbegærlig (og lidt af en fagnørd) har det været meget vigtigt for mig at arbejde med en coach, der har en stor faglig viden og et dybt engagement. Jeg har derfor nydt godt af Mettes kæmpestore viden om hjernen og om hvorledes stress påvirker den - og hendes grundige og veldokumenterede beskrivelser af, hvordan mindfulness og en meditationspraksis kan bringe os tilbage i balance igen og give de bedste forudsætninger for et fortsat liv i balance. Mette har været en klippefast støtte, som har kunnet guide mig, når min situation har været overvældende, frustrerende eller uoverskuelig, og når jeg har følt, at jeg aldrig ville komme ud på den anden side. Hun har vejledt mig under min optrapning på arbejde og har hjulpet mig stærkt tilbage til min arbejdsplads. Jeg bruger dagligt de redskaber jeg har fået med mig i bagagen fra Mette og kan med sikkerhed sige, at jeg ikke ville være der hvor jeg er nu, hvis ikke jeg havde fundet Mette. Mette er knalddygtig, utrolig empatisk og har en meget nærværende og beroligende fremtoning, som skaber den tryghed man har brug for, når stressen har fået overtag. Mette får mine allervarmeste anbefalinger. Dorthe K., Projektleder, Hørsholm"

Dorthe K,. Projektleder, Hørsholm

Jeg er meget taknemmelig for det forløb, jeg har haft hos Mette. Mette har hjulpet mig med at finde frem til årsagerne til min stress samt til hvilke værdier, jeg finder vigtige i mit liv. Derudover har Mette åbnet mindfulness universet for mig, så jeg har fået forståelse for, hvad mindfulness er og for hvordan meditationer kan bruges med forskellige fokus og mål.

Jeg er imponeret over, hvor god en menneskekender Mette er, og hvor hurtigt hun kan spotte nogle mønstre hos en, som det er relevant at få kigget nærmere på.

Man er ikke i tvivl om, at Mette er kompetent og vidende indenfor sit felt og hun er dygtig til at formidle sin viden på en letforståelig måde. Jeg oplever, at Mette møder én, hvor man er og tilpasser forløbet efter, hvad der er behov for i den konkrete situation. Jeg er meget taknemmelig for den viden og indsigt jeg har fået gennem mit forløb hos Mette og vil gerne give mine varmeste anbefalinger af Mette videre.

Camilla

Jeg er lige nu i et forløb hos Mette og det er simpelthen det bedste der er sket for mig i lang tid 😃 Jeg er sygemeldt med stress, angst og depression og det er meget svært for mig at række ud... sad og søgte lidt på stress coaches og ‘faldt’ over Mettes hjemmeside. Hører hendes lille video og min mand udbryder “Wow hun lyder godt nok flink” og jeg kan kun give ham ret. Jeg kontaktede Mette (er glad for at jeg kunne skrive en mail til hende, da det at snakke i tlf er meget angst fyldt for mig) - jeg kører med svedende håndflader til den uforpligtende samtale hun tilbyder og da hun tager imod mig, fyldes jeg med en ro... Fortæller Mette min historie. Kort sagt har jeg altid følt jeg ikke gør tingene godt nok, har i mine unge dage fået fortalt ‘at det kunne jeg gøre bedre’ - min mand og jeg har været 10 år i behandling for barnløshed og fik for 5 år siden tvillinger. Jeg kan skrive rigtig meget... Mette har bla lært mig ordene “Jeg er nok”... det øver jeg mig på... Mette har en helt fantastisk ro om sig og man føler sig så godt tilpas i hendes selskab selvom man sidder og kradser i der, hvor det gør allermest ondt... men Mette får en til at føle sig forstået og set. Hun arbejder med meditation, noget jeg ALDRIG har kunne finde ud af men det er så skønt og man bliver helt afslappet og mere og mere i balance for hver gang. Hun har en rigtig behagelig stemme på meditationerne. Som skrevet er jeg stadig igang med mit forløb. Har været hos Mette i 5 uger (1 gang om ugen) og efter at have levet med bla stress på forskellige måder i over 30 år føler jeg for første gang at ‘JEG ER NOK’ - Jeg kan ikke takke Mette nok og 5 stjerner rækker ikke...

Jeanette Nielsen

Mette hjalp mig til at få et bedre liv

Jeg skylder Mette en kæmpe tak for at have hjulpet mig igennem en meget svær og kaotisk tid i mit liv. Nok den sværeste af dem alle. Jeg stod i den situation at jeg var blevet ramt af stress. Svær stress og jeg kunne ikke klare det selv. Jeg havde daglige symptomer som slem hovedpine, svimmelhed, kvalme hjertebanken, glemsomhed, træthed, søvnløshed og mange andre symptomer.

Efter at have siddet magtesløs foran min arbejds-pc og grædt i flere dage, tog jeg til sidst mod til mig og søgte på nettet efter hjælp.
Her fandt jeg heldigvis Mette i første søgning og jeg fik hurtigt brygget en lille mail sammen til hende.
Der gik ikke lang tid før jeg havde et opkald på min mobil. Det var Mette som ville vende tilbage på min henvendelse. Derfra gik det hurtigt op for mig at Mette var den helt rigtige coach for mig.

Med hendes utrolig behagelige facon, dygtighed, faglighed og det yderst kompetente menneske som hun er, fik hun lavet et forløb, der passede perfekt til mig.
Samtidig med at Mette har været min coach, har hun også i den grad vist mig omsorg og støtte hele vejen igennem.

Jeg vil varmt anbefale Mette til andre der måtte stå i samme situation. Jeg havde ikke stået her i dag som et helt menneske uden Mette.

Christina

Med indsigt og omsorg har Mette gennem et par måneder støttet mig i processen med at returnere til arbejdet efter en længere sygemelding på grund af stress. Fra vores første møder, som jeg hikstede mig igennem med tårerne trillende - til nu, hvor jeg efter bare 8 sessioner har fået en helt anden ro til at være (i) mig selv. Jeg ønsker fortsat at blive mere mindful og robust. For mig var det derfor helt oplagt efter det aftalte forløb at fortsætte en tid endnu med Mette som personlig coach og sparringspart. Jeg anbefaler Mette på det varmeste.

Dorthe Hansen, Værløse

Jeg har været meget glad for at være hos Mette i forbindelse med stresscoaching. Hun er en meget empatisk og rolig coach, der hurtigt forstår mine problemstillinger. Som folkeskolelærer bliver jeg nemt stresset i en presset hverdag med hurtigt tempo og mange kontaktflader. Her har Mette givet mig nogle personlige meditationer, som jeg gør stor brug af. Hun har også givet mig en god forståelse for med udgangspunkt i mindfulness, hvad der giver mig stress og hvad jeg skal være opmærksom på.

Hanne E.J., Folkeskolelærer, Værløse

Meditation og mindfulness

Mette Weinreich Counseling har givet mig en god introduktion til mindfulness og det bevidste nærvær. Kurset har en fin balance mellem teori og praksis, og Mette har på bedste vis introduceret mig til forskellige typer meditation.
Jeg kan varmt anbefale Mette Weinreich Counseling

Rikke Pedersen, Værløse

Vi har gennem kurset fået en bevidsthed om, hvordan vi gennem mindfulness kan forebygge stress, håndtere smerter og opnå øget nærvær i dagligdagen. Kurset er veltilrettelagt med en tilpas vekslen mellem teori og anvendelige, praktiske øvelser. Desuden giver de få deltagere mulighed for fordybelse og erfaringsudveksling. Mette er en meget sympatisk, inspirerende og fagligt kompetent underviser, så vi kan på det varmeste anbefale kurset til alle.

Bodil A, gymnasielærer og Michael S, folkeskolelærer, Birkerød

Er du nysgerrig efter at finde ud af hvad Mindfullness er og hvordan det kan (og vil) ændre dig? Så kan jeg varmt anbefale at deltage på et forløb hos Mette. Jeg bruger teknikkerne hverdag i mit liv og har i øvrigt aldrig sovet bedre efter det. Man får et godt teoretisk fundament, nogle rigtige gode indspilninger med Mettes behagelige stemme og oplevelser for livet.

Lene W. Rasmussen

Jeg har deltaget i et 8 ugers mindfulnesskursus. På kurset har jeg både fået teori, men også en masse praktiske redskaber til at få mere ro i hverdagen. Jeg har fået adgang til mange forskellige meditationer, som jeg dagligt bruger. Jeg har blandt andet lært ikke at flygte fra angsten, men at trække vejret igennem den. En teknik der virker. Mette er en super sød, empatisk og dygtig underviser, der også har givet sig tid til at gå ind i mine personlige problemstillinger. Hele kurset har hjulpet mig rigtig meget og jeg kan derfor varmt anbefale et forløb hos Mette.

Anja S.

Stemmeundervisning

Hos Mette vil du føle dig i trygge hænder. Hun er en super dygtig stemmetræner, der kan sit kram. Mette er nærværende, og vildt skarp på stemmens nuancer og potentiale. Hun spotter lynhurtigt lige præcis dér, hvor dine muligheder for udvikling er absolut bedst. Min største anbefaling til dygtige Mette.

Mette er super god til det hun laver. Jeg bruger min stemme meget, og Mette har lært mig, hvordan jeg både passer på den og bruger den, samt hvordan jeg skal trække vejret optimalt, når jeg underviser 🙂 Mette er mega kompetent og hun kan altså sit shit.

Tak for dit rolige væsen. Du er fantastisk til at formidle, og gøre budskabet tydeligt og håndterbart. Jeg har gennem de sidste uger, fået en noget større bevidsthed om, hvordan stemmen kan bruges konstruktivt, både for min egen og for mine lytters skyld. Er vild med måden sessionerne er bygget op på. Der er en fin rød tråd. Og du forklarer grundigt meningen med den enkelte øvelse. Det visuelle budskab, gør det nemmere for mig personligt, at forstå formålet. Jeg kan allerede mærke en øget bevidsthed i brugen af min stemme, nu skal vanerne blot implementeres. 🌸

Louise Plauborg Phillip

Arbejdet med stemmetræning hos Mette har været en kæmpe øjenåbner; jeg var slet ikke klar over, hvor meget power der er i stemmen og stemmeteknik! Jeg er virkelig overrasket over, at stemmen har så stor indflydelse på hvordan mine budskaber lander hos andre. Og hvor stor effekt de redskaber jeg har fået bidrager til min autenticitet, power og det budskab jeg ønsker at formidle.

Zuzan Linnet Degani, indehaver og stifter af Mentality