Hvad kan du finde her?

Velkommen til min hjemmeside og til min blog.

I skrivende stund i december 2020 er bloggen nystartet, men den har været undervejs i noget tid som et sted, hvor jeg kan skrive, reflektere og formidle det, der falder mig ind og som trænger sig på.

De emner, du vil kunne læse om her , er de faglige emner og områder af livet, der er mine brændpunkter. Jeg kommer til at bruge mig selv som et eksempel. Ikke fordi jeg kan det hele, for det kan jeg overhovedet ikke. Men fordi det netop er ok, at jeg ikke kan det hele og er et menneske i proces. For det er vi alle.

Mit eget liv har haft en tendens til at være i den mere komplekse og udfordrende ende af skalaen og det har gjort, at jeg igennem årene har lært at håndtere ret store mængder af forandring, stress, livskriser, kronisk sygdom, tab og sorg.

Dertil har jeg taget 5 uddannelser, som i dag er mit faglige fundament og nu er jeg landet det sted i livet, hvor jeg er i gang med at samle trådene fra mine uddannelser og min erfaring med livet i min egen virksomhed.

Denne blog kommer til at handle om det, jeg kan tale mest og længst om, nemlig

  • stress, stressbehandling, stresshåndtering og den personlige transformation et stressforløb kan åbne op for – hvis muligheden gribes.
  • meditation, mindfulness og mentaltræning og hvordan livet mødes og opleves lettere gennem bevidst opmærksomhed
  • vores vidunderlige stemme, stemmetræning og personlige forandringsprocesser i stemmearbejdet
  • Livsbalance, personlig forandring og fri udfoldelse af kompetencer og talenter.

Og hvem er jeg?

Jeg hedder Mette Weinreich. Jeg runder snart de 45 år og bor i Værløse, Nordsjælland.

Netop i Værløse har jeg startet min virksomhed Mette Weinreich Counseling og som en gren af den Mette Weinreich Voice & Speak Counseling.

Min passion og det emne, jeg kan tale om i timer er personlig forandring og hvordan vi kan ændre vores tilgang til livet og os selv ved at blive bevidst opmærksomme og samtidig turde gå med hjertet og følge vores intuition.

Vores opmærksomhed er nøglen til forandring, hvis vi ønsker forandring i vores liv.

I min virksomhed tilbyder jeg forebyggende stresscoaching og stressbehandling ved sygemelding, meditation & mindfulnessundervisning og stemmeundervisning/-coaching.

Den overordnede fællesnævner for de 3 områder er netop den personlige forandring.

Min tilgang til forandringen er opdagelsen af gamle ubevidste vaner og adfærd, der ikke tjener os.

Tanker, følelser og stemningslejer er også vaner. Tanker, følelser og stemninger er noget, vi har og ikke noget vi er.

Vi kan vanetænke og vaneføle betinget af, hvad vi tidligere har oplevet og lært og vi kan vanemæssigt bruge os selv, vores krop og stemme uhensigtsmæssigt.

Det, jeg kan hjælpe andre med er trin for trin, at begynde at grundlægge nogle nye mere hensigtsmæssige og ikke mindst bevidste vaner, så der slukkes for autopiloten. Nye vaner, der understøtter processen henimod at skabe, det liv, der stemmer overens med os selv og vores værdier.

Jeg håber, du bliver en flittig gæst. Hold dig ikke tilbage fra at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Del denne artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Skriv et svar