Weekendkursus i meditation & mindfulness i Værløse

Lær at meditere og få mere ro, overskud og glæde i din hverdag

Påvirker dine tanker dig og din livskvalitet?

Tankemylder og indre uro er en stor del af hverdagen for rigtig mange mennesker og det kan have ret omfattende konsekvenser for både dit mentale og fysiske helbred, kvaliteten af dine relationer, dine professionelle præstationer og din generelle livskvalitet. 

Meget ofte tror vi, at tankernes indhold er lig med sandheder om os selv, vores liv og de  muligheder, vi har. Det påvirker vores udsyn, adfærd og livsglæde.

 

Når tankerne begynder at køre i ring...

 

Det er som regel de negative tanker, der begynder at køre i ring og når det sker, kan være det udløse eller fastholde dig i en stressreaktion.

Negative tanker starter hurtigt en følelsesmæssig reaktion, som påvirker kroppen i en fysisk reaktion. Det vil udløse flere tanker, der igen vil vedligeholde eller forstærke din følelsesmæssige og fysiske reaktion.

Derfor hænger tankemylder som regel sammen med et øget niveau af stresshormoner.

Den gode nyhed er, at tankemylder ikke behøver at være et vilkår i dit liv. Det er muligt at skabe ro gennem bevidst træning af din opmærksomhed.  

Mette Weinreich Stresscoach og mindfulnessinstruktør
Mette Weinreich, mindfulnessinstruktør & Stresscoach
Kursus i mindfulness hos Mette Weinreich
Mindfulnesskursus hos Mette Weinreich Counseling i Værløse.

Din livskvalitet hænger meget tæt sammen med, det du bruger din opmærksomhed på

Din opmærksomhed og det du retter din opmærksomhed mod er nøglen til reduktion af stress og til øget livskvalitet. 

Hvis du lever i din tankeverden, vil din opmærksomhed ofte være optaget af fortid eller fremtid.

Når du er optaget af fortid eller fremtid, er du ikke helt til stede lige nu og her. I stedet er den mentale autopilot slået til. 

Ved at træne din opmærksomhed OG dermed din hjerne og krop til at være forankret i nuet og leve mindre i dine tanker, kan du træne dig selv til at blive mere og mere nærværende og til stede i dit liv. 

Det giver dig en anden, mere bevidst og balanceret måde at møde hverdagen og livet på.

Mindfulness meditation er træning af din opmærksomhed

I mindfulness meditation, træner du din evne til igen og igen at bringe din opmærksomhed hjem til øjeblikket og til at møde øjeblikket åbent, nysgerrigt og med accept.

En hyppig misforståelse omkring meditation er, at man skal forsøge at få tankerne til at forsvinde, når man mediterer. Dine tanker er et vilkår, de vil altid opstå. 

I stedet for at forsøge at få tankerne til at gå væk, skal du tillade, at de opstår. Men i stedet for at lade dig opsluge af tankerne, kan du lære bevidst at føre din opmærksomhed væk fra tankerne. 

Hvis du tidligere har forsøgt at komme i gang med at meditere og netop oplever at vedholdenhed i forhold til at få mediteret regelmæssigt i hverdagen er en udfordring kan 8-ugers kurset i mindfulness være noget for dig. På 8-ugers kurset vil du over tid få støtte i at få gang i en god og vedholdende meditationspraksis.

Mindfulness og meditation

Mindfulness & mindfulness meditation...

reducerer uro og stress

Mindfulness meditation er dokumenteret effektiv i forhold til at reducere stress og tankemylder. Når du fjerner din opmærksomhed fra indholdet af dine tanker og i stedet bliver nærværende og opmærksom på din vejrtrækning, din krop og dine sanser, falder sindet og kroppen stille og roligt til ro.

giver øget klarhed og overskud

Med en praksis i mindfulness meditation får du lettere ved at holde din opmærksomhed forankret i det øjeblik, du er i, hvilket giver en øget mentalt klarhed, bedre koncentrationsevne og større overskud.

giver en øget personlig centrering

Når du træner dig selv i at være nærværende og til stede, slukker du for den indre autopilot og for vanemæssige reaktioner og gamle tankemønstre, der kan koste en masse energi og kræfter. Det bliver gradvist nemmere at "blive hjemme" i dig selv og forblive centreret i svære og udfordrende situationer.

Sådan forløber et weekendkursus i meditation & mindfulness

Indhold på kurset

Holdundervisning

Kurset afholdes som holdundervisning. Normalt er gruppens størrelse på mellem 4-10 personer. 

Grundet restriktioner på grund af corona, holdes holdet lige nu på 4-5 deltagere for at sikre, at der er god plads mellem stolene. 

Gruppens funktion er ikke terapeutisk, men derimod erfaringsudvekslende. 

Forudsætninger for at deltage

Den eneste forudsætning for at deltage er, at du er motiveret og har et ønske om at lære at meditere. 

Meditationerne og undervisningen på kurset er helt verdsliggjorte og knytter sig ikke til en bestemt trosretning.

Hvis du lige nu er meget stresset eller lige er blevet sygemeldt med stress, vil jeg bede dig kontakte mig, inden du tilmelder dig. 

Det er mest for din egen skyld, da det kan være hårdt at være på kursus med andre med en krop i alarmberedskab. 

Tid og sted

Workshoppen foregår over to weekendformiddage lørdag og søndag fra kl 9.00 – 12.00 begge dage. 

Kurset afholdes i mine lokaler på Kirke Værløsevej 38 i Værløse. Der er parkering ved døren. Bygningen ligger cirka 15 min (1,1 km) fra Værløse Station. 

Det får du på et weekendkursus i meditation & mindfulness:

Det siger tidligere kursister:

Om Mette Weinreich

Jeg er uddannet mindfulnessinstruktør med en 1-årig uddannelse hos Helhedspsykologi ved psykolog Emil Noll og certificeret Matzau Stresscoach ved Matzau Erhvervspsykologer.

Jeg har efterhånden afholdt i nærheden af 20 kurser i mindfulness meditation som korte weekends workshops, lange 8-ugers stressreduktionskurser og 4-ugers fortsætterhold. Dertil workshops i mindfulness meditation bestilt af virksomheder.

Det er mit ønske at hjælpe andre med at finde hjem til en ro og centrering i dem selv og gradvist opdage, hvordan livet kan favnes og mestres igennem bevidst opmærksomhed.

Jeg er optaget af at fusionere høj faglighed med menneskelighed og intuition.

Det er min overbevisning, at vi trives, er gladest og bruger os selv bedst, når vi tillader os at fylde livet med det, der er i overensstemmelse med vores værdier og rør sig i hjertet.

Når vores retning i livet udgår fra hjerte og værdier, kan vi bruge os selv uden at blive drænet, men i stedet få energi og blive fyldt op.

Jeg har i over 15 år beskæftiget mig med vane- og adfærdsændring igennem øget opmærksomhed, indsigt og bevidsthed. Jeg har beskæftiget mig med ændring af adfærd og vaner på både det motoriske, mentale og følelsesmæssige plan. 

I mit eget liv har jeg gennemlevet svær stress på grund af længerevarende livskriser og ved fra personlig erfaring, hvordan krop og  sind påvirkes af både hverdagens og livets omskiftelighed. 

Jeg har en daglig meditationspraksis og en dyb forståelse af, hvad mindfulness og meditation kan skabe af forandringer i måden livet opfattes og leves på.

Har du spørgsmål til kurserne eller til mindfulness, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Mindfulness meditation
Mette Weinreich - stresscoach og mindfulness instruktør

Se datoer og tilmeld dig her

Weekendkursus i meditation og mindfulness - April

Datoer: 10/4 & 11/4 – KURSET ER FULDT BOOKET

Pris:

1050 kr. for private
1050 kr. + moms for virksomheder

Se datoer og tilmeld dig her

Weekendkursus i meditation og mindfulness - April

Datoer: 8/5 & 9/5 

Pris:

1050 kr. for private
1050 kr. + moms for virksomheder

Handelsbetingelser:

Tilmelding: Tilmelding sker online ved at udfylde tilmeldingsformularen. Betaling sker ved tilmelding. Du modtager hermed en mail med bekræftelse på din tilmelding. 

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte mig på kontakt@metteweinreich.dk. Hvis du ønsker en opringning er du velkommen til at skrive dette i mailen.

Betaling: Betaling sker ved tilmelding. Herefter modtager du en bekræftelse på tilmelding. 

Fortrydelse/afmelding: Ved afmelding op til 3 uger før workshoppen refunderes kursusprisen fratrukket et gebyr på 300kr.

Ved afmelding senere end 2 uger før workshoppen refunderes halvdelen af kursusafgiften. 

Ved afmelding senere end 1 uge op til kursusstart refunderes beløbet ikke, men du har mulighed for at starte på et senere kursus.

Betalingsoplysninger

bankoverførsel til kontonummer: 5338 0258648 

MobilePay: 189515