Ydelser & priser

Stressforløb & individuel mindfulness

Ydelser ved individuel stresscoaching og -behandling

Jeg tilbyder enkeltsessioner og klippekort til forebyggende stresscoaching samt klippekort og månedsforløb til stressbehandling. 

Min tilgang til stress tager udgangspunkt i det, der er nu, som har udløst stress og det der skal til for, at du får skabt varige forandringer og et liv med balance og livsglæde. 

Min tilgang er derfor indsigts-  og forandringsorienteret. 

For at kunne skabe varig forandring skal din hjerne følge med ud af stress. Jeg har meget fokus på restitution af din hjerne og dit nervesystem, da en hjerne med stressrelaterede neurologiske forandringer kan fastholde dig i stress.

Mine anbefalinger af forløb

Med udgangspunkt i det, jeg har skrevet ovenfor, afhænger mine anbefalinger til dig helt af din situation og din grad af stress. 

Enkelte sessioner er til dig, der har en let grad af stress eller en begyndende overbelastning, hvor der ikke er behov for hverken deltids- eller fuldtids sygemelding. Det kan være, du allerede har taget nogle forholdsregler, men ønsker hjælp til at komme på rette spor og derfor kun har brug for få sessioner. 

 

Forløb med klippekort er til dig, der oplever moderat til svær grad af stress. Du har måske brug for en deltids eller fuldtidssygemelding, hvis du ikke allerede er sygemeldt. 

Der er behov for, at der arbejdes kontinuerligt med at få skabt ro og balance fysisk og mentalt. 

Der er også behov for at få skabt forandring og at få ændret eventuelle stressvedligeholdende mønstre og vaner.  

Det er min erfaring, at den investering og det tilvalg, du gør i dig selv ved valg af forløb, vækker en større forpligtelse overfor dig selv til at være vedholdende i forhold til at få skabt de indre og ydre forandringer, der er nødvendige.

 

Månedsforløb er til dig, der har svære stresssymptomer eller har oplevet et regulært stresskollaps og/eller er sygemeldt. 

Månedsløb er intensive forløb med tæt kontakt. Jeg er lige bag dig. 

Et valg af månedsforløb indebærer, at du ønsker at investere den tid og kontinuerlige indsats i dig, der er nødvendig. 

Hvis du har svære og alvorlige stresssymptomer og/eller er sygemeldt med stress, skal du være indstillet på at være vedholdende og tilvælge dig igen og igen. Det kontinuerlige arbejde, der er nødvendigt for at få det bedre efter svær og alvorlig stress, er der efter min erfaring langt mere ro til, hvis vi begge ved, at der er aftalt et intensivt forløb. 

Priser stresscoaching og -behandling

Alle priser er inkl 25% moms for private/ex moms for virksomheder

 • Indledende afklarende samtale a 30 minutter Gratis

  Indledende screeningssamtale a 30 minutter. Samtalen kan foregå online, telefonisk eller ved fysisk fremmøde. Du får en vurdering af dit stressniveau, et samlet overblik over dine symptomer og årsagerne til din stress.

Aflysningspolitik ved indledende samtale og enkelte sessioner: 

Ved afbud senere end 24 timer dagen før den aftalte session, faktureres for en halv times session svarende til den indledende samtale og for en fuld session svarende til en enkelt session. 

Forløb med forebyggende stresscoaching/stressbehandling

Alle priser inkl 25% moms for private, men eks 25% moms for virksomheder

 • 5 sessioner 5.500 kr.
 • 7 sessioner 7.200 kr.
 • 10 sessioner 10.500 kr.

Sessioner af ca 75 minutters varighed.
Prisen inkluderer sessioner af ca 75 minutters samt efterbearbejdning på ca 15 min pr session med skriftlig opsummering, som sendes i en mail, så du kan huske, hvad vi har talt om.

Derudover modtager du et link til online adgang til øvelser, opgaver og lydfiler med meditationer, som der er arbejdet med eller anbefalet i de enkelte sessioner. Dette materiale er specifikt tilpasset til dig og dine behov og opdateres løbende.

Du får den type indsats i forløbet, du har brug for. Forløbet kan derfor indeholde rådgivning, coaching, kropsarbejde med åndedrætsregulering og afspænding, mindfulness meditation og mentaltræning.

Aflysningspolitik: hvis du melder afbud inden for 24 timer før aftalte tid, mister du sessionen i dit klippekort. 

Hvis din arbejdsplads finansierer: Hvis din arbejdsplads ønsker at dække dele eller hele udgiften til et forløb, indgår jeg aftaler med virksomheder om dette. Forløbet kan være med og uden tilbagemelding til din leder. Hvis der ønskes tilbagemelding til din leder, lægges 15% af forløbets pris oveni forløbsprisen for administration, mails og telefonsamtaler. Herefter pålægges 25% moms.

Bemærk, at jeg har tavshedspligt overfor dig, så du og jeg aftaler nøje, hvad jeg kan melde tilbage til din leder. 

Månedsforløb med stressbehandling ved svær stress, stressammenbrud og sygemelding

Alle priser inkl 25% moms for private, men eks 25% moms for virksomheder

I prisen er inkluderet en ugentlig session af cirka 90 minutters varighed samt den opfølgning, du har brug for. Du har derfor adgang til mig via opfølgende telefonsamtaler, sms’er og mails i det omfang, der er akut behov. 

Hvis du er syg eller melder afbud indenfor 24 timer, mister du ikke sessionen, hvilket du gør på et klippekort.

Du får den type indsats, du har brug for. Forløbet kan derfor indeholde rådgivning, coaching, kropsarbejde med åndedrætsregulering og afspænding, mindfulness meditation og mentaltræning, hvor du vil få lydfiler udleveret. 

Afhængigt af forløbets længde og udviklingen i din situation er det også muligt, at jeg kan være behjælpelig med at udarbejde en plan for tilbagevenden til dit arbejde.

 

Prisen for en måned er 6000 kr. (inkl. 25% moms for private, ex moms for virksomheder).

Hvis din arbejdsplads finansierer: Hvis din arbejdsplads vil dække udgifterne, indgår jeg aftaler med virksomheder om dette. Forløbet kan være med og uden tilbagemelding til din leder. Hvis der ønskes tilbagemelding til din leder, lægges 15% af forløbets pris oveni forløbsprisen for administration, mails og telefonsamtaler. Herefter pålægges 25% moms.

Bemærk, at jeg har tavshedspligt overfor dig, så du og jeg aftaler nøje, hvad jeg kan melde tilbage til din leder. 

Mindfulness - individuel undervisning

Der er udelukkende tale om ren mindfulness- og meditationsundervisning, hvor du får både praktisk og teoretisk undervisning i meditation og mindfulness. Der vil ikke være stressrådgivning og -coaching inkluderet i enkelte individuelle mindfulness sessioner eller forløb. 

Forløb med individuel mindfulness

Sessioner af 75 minutters varighed

 • 5 sessioner 4100 kr
 • 8 sessioner 6500 kr

  Svarer til mit 8-ugers kursus men som individuelt forløb. Du får adgang til al kursusmaterialet fra mit 8-ugers kursus i mindfulness.

 • 10 sessioner 8000 kr

  Svarer til mit 8-ugers kursus samt to opfølgende sessioner som hjælp til at holde fast i sin praksis.

Aflysningspolitik ved indledende samtale og enkelte sessioner: ved mindre end 24 dagen før den aftalte session, faktureres fuld pris for sessionen/mistes et klip i klippekortet.

Handelsbetingelser:

Mulighed for refusion: Skulle det mod forventning vise sig, at samarbejdet mellem dig og mig ikke fungerer, er det i visse tilfælde muligt at få det beløb refunderet, der svarer til de ubrugte antal gange i dit klippekort eller svarende til den tid, du har tilbage i et månedsforløb. 

Muligheden for refusion gælder ikke, hvis du af forskellige årsager ønsker at stoppe, eller hvis du ikke får fulgt de anvisninger og lavet de meditationer/opgaver/øvelser, jeg giver dig, men fortsætter i gamle stressudløsende mønstre. Hvis du selv vælger at afbryde forløbet refunderes de tilbageværende klip i klippekortet/tilbageværende tid i månedsforløb ikke. 

Aflysningspolitik: Se nedenfor under de forskellige ydelser.