Ydelser og priser

Ved stemmeproblemer og talevanskeligheder og behov for logopædisk udredning og undervisning

Priser for private.

Klippekort ved stemme-talevanskeligheder

Sessioner af 1 times varighed med stemmelogopædisk undervisning

  • 5 sessioner 4.400 kr.
  • 7 sessioner 6.100 kr.
  • 10 sessioner 8.550 kr.

Stemmeforløb der kombinerer stemmetræning med performance, meditation, mentaltræning og stresshåndtering

Indledende stemmescreening og samtale:

Følgende ydelser er til personer, der i udgangspunktet har en normal stemme-/talefunktion.

Forud for forløbene Den professionelle stemme og Stemmefrihed, som du kan læse mere om nedenfor, tages en stemmescreening, som du kan finde HER

Efter du har indsendt skemaet til stemmescreeningen afholdes en opfølgende samtale a 45 minutters varighed, hvor din stemme og dens udviklingsmuligheder vurderes. Du får en overordnet vurdering af din stemme samt råd og vejledning.

Bemærk, at der ikke laves en stemmeudredning med grundig analyse og diagnosticering af din stemme som ved den stemmelogopædiske udredning beskrevet ovenfor.

Et forløb for personer, der bruger deres stemme professionelt i deres arbejde. Det er til dig, der ønsker at lære, hvordan du kan stå bevidst og skarpt med stemmen, så du signalerer personlig troværdighed og autoritet, hvilket faciliterer, at dit budskab bliver hørt.

Forløbet indeholder syv 1:1 sessioner af cirka 75 min samt to ekstra sessioner, der planlægges, hvor der er behov. Det indeholder åndedræts- og holdningsarbejde, stemmetræning, klangdannelse, mentaltræning og mental forberedelse, kropssprog og energi, tilpasning til din målgruppe, træning af optagelse af videoer og feedback på disse samt livslang adgang til et omfattende øvelsesmateriale online i Simplero. Du kan læse mere HER.

Forløbet er ikke ”bare” et stemmeforløb, men et forandringsforløb på flere planer: kropsligt, mentalt og stemmemæssigt.

Opstartskrav: For at starte på dette forløb skal du i udgangspunkt have en stemmefunktion, der befinder sig indenfor normalområdet eller hvor der kun er lette funktionelle udfordringer. Jeg lytter til dette under den indledende stemmescreening. Hvis din stemmefunktion ikke befinder sig indenfor normen, vil jeg anbefale dig den stemmelogopædiske udredning.

  • Pris for det fulde forløb 15.000 kr.

Forløbet kan justeres til den enkeltes behov, hvorfor prisen udregnes og kan variere i forhold til behov og antal sessioner inkluderet i forløbet. Dette aftales forud for forløbet.

Forløbet kan betales i rater.

Stemmefrihed

I dette forløb kombineres stemmeundervisning og kropsterapeutisk arbejde med elementer fra stresscoachingen, meditation og mindfulness.

Formålet med forløbet er i første omgang at hjælpe dig helt hjem til dig selv. Der arbejder vi med at finde og forløse de blokeringer og begrænsninger, der måtte være i forhold til at lade din stemme være fri, tage din plads i livet og blive hørt. 

Der arbejdes med konkrete stemmeøvelser, da der kan være mange spændinger i åndedrætsmuskulaturen, skuldre, nakke, hals, strube, svælg, tunge og kæbe. Alene det at slippe disse spændinger kan have terapeutisk effekt.

Der arbejdes også inde fra og ud gennem samtale og coaching med at opdage de mentale mønstre, der måtte påvirke dig i at bruge din stemme frit, have en fri kommunikation.

Igennem meditation, mentaltræning, samtale og øvelser arbejder, vi med at skabe en ny personlig fortælling – et nyt narrativ – om dig som et menneske, der hviler i din egen centrering, bruger din stemme frit, tager ordet, står frem og bliver hørt, som den du er.

Klippekort

Sessioner af 1 ½ times varighed

  • 5 sessioner 5.700 kr.
  • 7 sessioner 7.900 kr.
  • 10 sessioner 11.200 kr.

Stemmeworkshops og kurser for virksomheder

Kontakt mig for et tilbud. Jeg skræddersyr workshoppen/kurset til jer, så prisen afhænger af forberedelse, afstand/kørsel, varighed og antal deltagere.