Stemmefrihed

Kom hjem til dig selv, find din stemme i livet og bliv hørt, den du er

I dette forløb kombineres stemmeundervisning og kropsterapeutisk arbejde med elementer fra stresscoachingen, meditation og mindfulness.

Formålet med forløbet er i første omgang at hjælpe dig helt hjem til dig selv. Der skal vi finde og forløse de blokeringer og begrænsninger, der måtte være i forhold til at lade din stemme være fri, tage din plads i livet og blive hørt. Der arbejdes med konkrete stemmeøvelser, da der kan være mange spændinger i åndedrætsmuskulaturen, skuldre, nakke, hals, strube, svælg, tunge og kæbe. Alene det at slippe disse spændinger kan have terapeutisk effekt.

Der arbejdes også inde fra og ud gennem samtale og coaching med at opdage de mentale mønstre, der måtte påvirke dig i at bruge din stemme frit, have en fri kommunikation.

Igennem meditation, mentaltræning, samtale og øvelser arbejder, vi med at skabe en ny personlig fortælling – et nyt narrativ – om dig som et menneske, der hviler i din egen centrering, bruger din stemme frit, tager ordet og bliver hørt, som den du er.

 

Kontakt mig på telefon 31 24 34 01 for at høre nærmere.