Weekendkursus i mindfulness meditation i Værløse

Lær at meditere og få mere ro, overskud og glæde i din hverdag

Weekendkursus i mindfulness - bliv opmærksom!

Tankemylder og indre uro er en stor del af hverdagen for rigtig mange mennesker og det kan have ret omfattende konsekvenser for både vores mentale og fysiske helbred, vores relationer til andre mennesker, vores professionelle præstationer og generelle livskvalitet. 

Meget ofte er vi så tæt knyttede til tankernes indhold, at vi kommer til at sidestille vores tanker med sandheder om os selv og andre mennesker, vores liv og vores muligheder. 

Det påvirker vores udsyn, adfærd og livsglæde.

Din livskvalitet hænger tæt sammen med din opmærksomhed

Vores fysiske og psykiske velbefindende hænger tæt sammen med det, vi retter vores opmærksomhed mod.

Hvis vi lever i vores tankeverden, vil vores opmærksomhed være optaget af indholdet af vores tanker. Langt størstedelen af tankerne handler om noget i fortiden eller fremtiden og de er ofte analyserende, vurderende eller tolkende. 

Når vi er optaget af tankerne, er vi ikke til stede lige nu og her. I stedet er den mentale autopilot slået til, hvor vi bliver fraværende og uopmærksomme. Det er her vi kan komme til overtænke og reagere helt automatiseret på det, der sker omkring os eller i os selv.

Mindfulness betyder fuld af opmærksomhed eller fuld af nærvær. Når du øver dig på at være mindful, træner du din opmærksomhed og dermed din hjerne og krop til at være forankret i nuet og du vil gradvist blive mere og mere nærværende og tilstede i dit liv. 

Mindfulness meditation
Mette Weinreich, mindfulnessinstruktør & Stresscoach

Når du øver dig i at være mindful og til stede, har det følgende fordele for dig:

Mindre uro og stress

Mindfulness meditation er dokumenteret effektiv i forhold til at reducere stress og tankemylder. Når du fjerner din opmærksomhed fra indholdet af dine tanker og i stedet bliver nærværende og opmærksom på din vejrtrækning, din krop og dine sanser, falder sindet og kroppen stille og roligt til ro.

Øget klarhed og overskud

Med regelmæssig mindfulness meditation får du lettere ved at holde din opmærksomhed forankret i det øjeblik, du er i, hvilket giver en øget mental klarhed, bedre koncentrationsevne og større overskud.

Øget personlig centrering

Når du træner dig selv i at være nærværende og til stede, slukker du for den indre autopilot og for vanemæssige reaktioner og gamle tankemønstre, der kan koste en masse energi og kræfter. Det bliver gradvist nemmere at "blive hjemme" i dig selv og forblive centreret i svære og udfordrende situationer.

Mindfulness meditation er træning af din opmærksomhed

I mindfulness meditation, træner du din evne til igen og igen at bringe din opmærksomhed tilbage til øjeblikket og til at møde øjeblikket åbent, nysgerrigt og med accept. 

Det lyder måske enkelt, men det kan være enormt vanskeligt, da sindet har en iboende tendens til at vandre i rastløse tanker.

En hyppig misforståelse omkring meditation er, at man skal forsøge at få tankerne til at forsvinde, når man mediterer. 

Dine tanker er et vilkår, de vil altid opstå. 

I stedet for at forsøge at få tankerne til at gå væk kan du lære at blive opmærksom på, at tankerne opstår. I stedet for at lade dig opsluge af tankerne, kan du lære at slippe dem og føre din opmærksomhed tilbage til øjeblikket. 

Hvis du tidligere har forsøgt at komme i gang med at meditere, men er stoppet igen på grund af manglende vedholdenhed med få mediteret regelmæssigt, kan det længere 8-ugers kursus i meditation og mindfulness være noget for dig. 

På 8-ugers kurset vil du over tid få støtte til at få gang i en god og vedholdende meditationspraksis.

weekendkursus i mindfulness meditation Mette Weinreich
MIndfulnesskursus hos Mette Weinreich Counseling i Værløse

Weekendkursus i mindfulness meditation - sådan foregår det

Indhold på kurset

Holdundervisning

Kurset afholdes som holdundervisning. Normalt er gruppens størrelse på mellem 4-10 personer. 

Grundet restriktioner på grund af corona, holdes holdet på maks 7 deltagere for at sikre, at der er god plads mellem stolene. 

Gruppens funktion er ikke terapeutisk, men derimod erfaringsudvekslende. 

Tid og sted

Workshoppen foregår over to weekendformiddage lørdag og søndag fra kl 9.00 – 12.00 begge dage. 

Kurset afholdes i mine lokaler på Kirke Værløsevej 38 i Værløse. Der er parkering ved døren. Bygningen ligger cirka 15 min (1,1 km) fra Værløse Station. 

Forudsætninger for at deltage

Den eneste forudsætning for at deltage er, at du er motiveret og har et ønske om at lære at meditere. 

Meditationerne og undervisningen på kurset er helt verdsliggjorte og knytter sig ikke til en bestemt trosretning.

Hvis du lige nu er meget stresset eller lige er blevet sygemeldt med stress, vil jeg bede dig kontakte mig, inden du tilmelder dig. 

Det får du på et weekendkursus i meditation & mindfulness:

Det siger tidligere kursister:

Om Mette Weinreich

Jeg er uddannet mindfulnessinstruktør med en 1-årig uddannelse hos Helhedspsykologi ved psykolog Emil Noll og certificeret Matzau Stresscoach ved Matzau Erhvervspsykologer.

Jeg har efterhånden afholdt i nærheden af 20 kurser i mindfulness meditation som korte weekends workshops, lange 8-ugers stressreduktionskurser og 4-ugers fortsætterhold. Dertil workshops i mindfulness meditation bestilt af virksomheder.

Det er mit ønske at hjælpe andre med at finde hjem til en ro og centrering i dem selv og gradvist opdage, hvordan livet kan favnes og mestres igennem bevidst opmærksomhed.

Jeg er optaget af at fusionere høj faglighed med menneskelighed og intuition.

Det er min overbevisning, at vi trives, er gladest og bruger os selv bedst, når vi tillader os at fylde livet med det, der er i overensstemmelse med vores værdier og rør sig i hjertet.

Når vores retning i livet udgår fra hjerte og værdier, kan vi bruge os selv uden at blive drænet, men i stedet få energi og blive fyldt op.

Jeg har i over 15 år beskæftiget mig med vane- og adfærdsændring igennem øget opmærksomhed, indsigt og bevidsthed. Jeg har beskæftiget mig med ændring af adfærd og vaner på både det motoriske, mentale og følelsesmæssige plan. 

I mit eget liv har jeg gennemlevet svær stress på grund af længerevarende livskriser og ved fra personlig erfaring, hvordan krop og  sind påvirkes af både hverdagens og livets omskiftelighed. 

Jeg har en daglig meditationspraksis og en dyb forståelse af, hvad mindfulness og meditation kan skabe af forandringer i måden livet og opfattes og leves på.

Har du spørgsmål til kurserne eller til mindfulness, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Den Professionelle Stemme - undervisning ved Mette Weinreich
Mette Weinreich - stresscoach og mindfulness instruktør

Se datoer og tilmeld dig her

Weekendkursus i meditation og mindfulness - juli - UDSOLGT

Datoer:3/7 & 4/7 

Pris:

1050 kr. for private
1050 kr. + moms for virksomheder

Weekendkursus i meditation og mindfulness - august
6 ledige pladser

Datoer: 28/8 & 29/8 

Pris:

1050 kr. for private
1050 kr. + moms for virksomheder

Hvor finder du weekendkurset?

Jeg holder til i Værløse, som ligger i den fineste nordsjællandske natur mellem Søndersø og Farum Sø og skønne skovområder. 

Jeg bruger gerne naturen på stressreducerende og mindfulle walks n’ talks med mine klienter. 

Mine lokaler ligger 1,1 km eller et kvarters gang fra Værløse Station og kun 22 minutter i bil fra Rådhuspladsen i København. 

Der er gæsteparkering ved døren.

 

Handelsbetingelser:

Tilmelding: Tilmelding sker online ved at udfylde tilmeldingsformularen. Betaling sker ved tilmelding. Du modtager hermed en mail med bekræftelse på din tilmelding. 

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte mig på kontakt@metteweinreich.dk. Hvis du ønsker en opringning er du velkommen til at skrive dette i mailen.

Betaling: Betaling sker ved tilmelding. Herefter modtager du en bekræftelse på tilmelding. 

Fortrydelse/afmelding: Ved afmelding op til 3 uger før workshoppen refunderes kursusprisen fratrukket et gebyr på 300kr.

Ved afmelding senere end 2 uger før workshoppen refunderes halvdelen af kursusafgiften. 

Ved afmelding senere end 1 uge op til kursusstart refunderes beløbet ikke, men du har mulighed for at starte på et senere kursus.

Betalingsoplysninger

bankoverførsel til kontonummer: 5338 0258648 

MobilePay: 189515