Individuelle mindfulnessforløb

Individuelle forløb med mindfulness

Vil du gerne lære mindfulness og mindfulness meditation, men er holdundervisning ikke noget for dig?

Hos Mette Weinreich Counseling er der mulighed for indviduelle mindfulnessforløb af forskellig længde.

Der kan være flere årsager til, at holdundervisning ikke lige er det, der passer dig bedst i din aktuelle situation. Det kan være du gennemgår en livskrise, at du aktuelt er sygemeldt med stress eller netop har været igennem en stress-sygemelding og har behov for et mindfulnessforløb, der tilpasses lige netop til dit tempo og dit fysiske og mentale overskud.

Det kan også være, at du bare ikke er til holdundervisning men lærer bedst, når undervisningen er målrettet til lige præcis dig.

Book en tid til indledende samtale
Mette Weinreich Stresscoach og mindfulnessinstruktør
Mette Weinreich - Stresscoach & mindfulnessinstruktør

Hvordan rent praktisk?

Alle individuelle forløb starter med en indledende samtale, hvor vi finder ud af om et individuelt mindfulnessforløb er det rigtige for dig.

Hvis du er lige er blevet sygemeldt med stress, vil jeg formentligt anbefale dig at vente lidt med at gå i gang med et mindfulnessforløb, indtil den første akutte stress har lagt sig og dit nervesystem er faldet lidt til ro.

Den indledende samtale varer cirka 60 minutter og de efterfølgende sessioner cirka 75 minutter.

Undervisningen består af kortere og længere mindfulnessøvelser og meditationer, gående meditation og let yoga.

Der er i forløbet fuld fokus på mindfulness og på meditation. Vi ser også på, hvordan du får integreret en meditationspraksis og kan anvende mindfulness i hverdagen og øge dit nærvær i det, du foretager dig.

Du modtager et skriftligt teoretisk materiale samt lydfiler, du kan bruge hjemme og følge, når du skal meditere på egen hånd.

Der vil ikke være stressrådgivning og -coaching inkluderet i dette forløb. Hvis du ønsker et mindfulnessforløb med enten forebyggende stresscoaching eller stressbehandling ved sygemelding, kan læse mere her eller kontakte Mette Weinreich og høre nærmere.