Mindfulnesskurser i Nordsjælland

Igennem bevidst opmærksomhed kan vi favne, forandre og mestre livet

Lær, hvordan du selv skaber fysisk ro, mental klarhed
mere nærvær og mindre stress i din hverdag.

Meditation og Mindfulness

Jeg tilbyder mindfulness-kurser i Værløse, Nordsjælland, 21 km nord for København. Værløse Station ligger i ca. 15 minutters gåafstand og der stopper bus tæt ved. Der er desuden gode parkeringsmuligheder lige ved bygningen.

Værløse ligger i et naturskønt område. Undervisningslokalerne ligger på Kirke Værløsevej mellem Søndersø på den ene side og Ryet Skov på den anden side. Jeg bruger gerne naturen til gående meditationer og mindfulle walks n’ talks.

 

Hold: Jeg tilbyder mindfulness-undervisning som holdforløb for 4 – 10 personer. 

Kort introduktion: Jeg tilbyder korte introkurser over to weekendformiddage. Kurset hedder “Kom i gang med at meditere” og er for dig, der ønsker at få en introduktion til mindfulness meditation og som ønsker at få startet en meditationspraksis på egen hånd.   

Længere forløb: Jeg starter løbende 8-ugers kurser op, hvor du får en grundig indføring i mindfulness meditation. Kurset bygger på principperne i Jon Kabbat-Zinns MBSR-program og er for dig, der ønsker en grundigere indføring i mindfulness meditation og gerne vil i gang med at meditere regelmæssigt. Kurset er også for dig, der gerne vil forebygge stress eller som har været stresssygemeldt og er på vej tilbage på arbejde. 

Forsætterhold: dette kursus er for tidligere kursister på et af 8-ugers kurserne hos mig eller et tilsvarende kursus et andet sted. Det forudsætter et vist kendskab til mindfulness og at du kan sidde i meditation i minimum 20-25 minutter.  Kurset er både en genopfriskning af indholdet på 8-ugers kurset, hvilket kan hjælpe dig til at holde gang i din meditationspraksis. Desuden arbejdes der på kurset også med mindful self-compassion. Altså nærværende egenomsorg. 

 

Individuelle forløb: Jeg tilbyder individuelle undervisningsforløb i mindfulness meditation. Det kan være et forløb med ren mindfulness meditation, som du kan læse mere om her. Individuel mindfulness undervisning indgår også som en del af stressbehandlingsforløbene Mind Your Stress (Stressfri 2) og Body Mind Stressrelease (Stressfri 3)

Online: Jeg arbejder på forskellige online meditations- og mindfulnessforløb med meditation. Så hold øje med siden, der løbende vil blive opdateret.

Hvis du vil høre nærmere om et mindfulness-kursus, er du velkommen til at kontakte mig på kontakt@metteweinreich.dk eller telefon 31 24 34 01.

Det siger tidligere deltagere: