Kursus

4-ugers fortsætterkursus i mindfulness meditation. Startdato 10. november

4 tirsdage

DKK 1.400,00

Pr. person.
For virksomheder tillægges moms ved betaling.

Tilmelding

Privatperson eller Virksomhed?

Ryd

Din plads på holdet er først endelig sikret, når betalingen for tilmeldingen er registreret.

Beskrivelse

Kurset er til dig, der tidligere har gået på et 8-ugers kursus i meditation eller i et individuelt forløb hos mig. Eller på et kursus af tilsvarende længde et andet sted.

Det kan være du ikke har fået mediteret særlig meget siden 8-ugers kurset stoppede og du er røget helt ud af din meditationspraksis og ønsker at komme i gang.

Det kan også være, at du fortsat mediterer og ønsker at få styrket din praksis yderligere og ønsker inspiration og en fornyet energi til din praksis, som det kan være at meditere sammen med andre.

 

Indhold

Det primære fokus på kurset vil være på meditation. Vi vil sidde i længere meditationer. Der vil både være kendte meditationer fra 8-ugers kurset og nye meditationer. Derudover vil der også være fokus på mindful self-compassion – altså egenomsorg og på de syv indstillinger i mindfulness.

Indholdet vil alle gange veksle mellem siddende, liggende og let bevægelse til jer, der grundet smerter og rygproblemer har svært ved at sidde længe.

Der vil være et kortere teoretisk indlæg, mulighed for at stille spørgsmål og udveksle erfaringer, som på 8-ugers kurset, men det primære fokus vil være en fordybelse af din meditations- og mindfulnesspraksis.

Kursusdage

Mindfulnesskursus. 4 tirsdage fra kl 17.00 – 19.00

  • 10/11
  • 17/11
  • 24/11
  • 1/12

 

Prisen inkluderer undervisning, kaffe og te og link til lydfiler på de meditationer, der udføres på kurset.

Antal deltagere: 4-10 personer.

Del:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på whatsapp
Del på email